Έξοδα Αποστολής

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Για όλες τις παραγγελίες, έως βάρους 2 κιλών, τα μεταφορικά είναι 4,70€ προς όλες τις περιοχές της χερσαίας και της νησιωτικής Ελλάδας, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,70€.
– Έξοδα Αντικαταβολής 2,00€ χρεώνονται στον πελάτη.
– Παραγγελίες που είναι μεγάλες σε όγκο και βάρος (και απαιτείται συσκευασία σε χαρτοκιβώτιο/α), αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και το κόστος σε κάθε περίπτωση υπολογίζεται σε συνεννόηση με το κατάστημα και τον μεταφορέα.
– Παραγγελίες προς την Κύπρο, χώρες της Ευρώπης, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με την ταχυμεταφορική εταιρεία και εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τρόποι αποστολής:
Συνεργαζόμαστε με την SPEEDEX καθώς και με μεταφορικές εταιρείες. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier την παραγγελία σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας, υπό κανονικές συνθήκες, γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εκάστοτε συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική (courier) ή μεταφορική εταιρεία. Στις δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Ασφάλιση:
Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα μας και μέχρι την στιγμή της παράδοσης. Η Παράδοση/Παραλαβή θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής. Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό χαθεί, τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.